Living-Together

Because dogs deserve better

Wie ben ik:

Mijn naam is Bart van den Biggelaar. Van kleins af aan ben ik een echte dierenvriend, en vanaf het moment dat wij thuis onze eerste hond kregen ben ik altijd bezig geweest met honden. Al sinds jonge leeftijd heb ik interesse in het omgaan met honden en heb ik altijd een speciale band gehad met de honden om me heen.

Op latere leeftijd is dit uitgegroeid tot het helpen van vele honden in de omgeving, zoals honden van vrienden, kennissen en mensen die ik tegenkwam tijdens het wandelen. Dit zorgde ervoor dat mijn interesse steeds meer toenam, waardoor ik me hierin ben blijven verdiepen.

Ik heb op verschillende manieren met honden gewerkt en heb ook altijd gezocht naar de beste methodes omdat ik nooit helemaal tevreden was over de resultaten. Zo liep ik op een dag een hond tegen het lijf die voor mij een groot raadsel was. Ik merkte al snel dat "de normale trainingsmethodes" totaal niet tot deze hond door drongen en was hierdoor genoodzaakt te zoeken naar een andere manier om iets voor elkaar te krijgen en ook deze hond een goed leven te geven. Opgeven staat namelijk niet in mijn woordenboek, en in mijn ogen is 99% van de honden te begeleiden naar een acceptabel niveau.

Mijn zoektocht heeft me geleid naar een PDTE gecertificeerd trainster die mijn kijk op de band met je hond en het begeleiden hiervan volledig heeft veranderd. Dit wekte nog meer interesse in mij op. Waarom is dit zo onbekend? Waarom weet bijna niemand dit, terwijl het zo veel logischer klinkt, veel beter aanvoelt, en gewoon veel fijner is!

Dit heeft er voor gezorgd dat ik ben gestart met mijn opleiding, zodat ik mijn kennis en kwaliteiten niet meer voor mezelf en mijn honden hoef te houden maar jullie honden hier ook van kunnen genieten. Hierdoor kunt u zelf ook weer genieten, en, wat nog het allerbelangrijkste is, u kunt met uw hond samen en van elkaar genieten,

Because you're Living Together!

Spreekt dit u aan? Kijk dan eens rond naar het aanbod. Voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen. Uw hond hoopt tot snel!


 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail